Een illustratie op maat?

Heb je een specifieke illustratie in je hoofd en kun je in mijn standaard assortiment niets vinden dat daarbij past? Dan kijk ik natuurlijk of ik jouw gedachten kan vangen in een illustratie op maat. Of het nu gaat om visitekaartjes, een serie persoonlijke wenskaarten, een geboortekaartje, jouw eigen avatar of logo, een poster voor de kinderkamer, een portret van je huisdier of een dierbare, of iets anders, ik teken het graag. 

Ik snap dat je nu graag wilt weten wat zoiets kost en hoe lang het duurt voor je jouw illustratie in handen hebt. Dat kan ik je alleen pas vertellen als ik weet wat je precies wil. De mogelijkheden in vorm, techniek en grootte zijn namelijk (vrijwel) eindeloos en hebben allemaal hun eigenaardigheden. Dus stuur me een mailtje of bel, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en de kosten.  Een selectie van illustraties op maat vind je hieronder.