Levering en afhalen

Verzenden

Verzending is gratis bij een bestelbedrag boven € 50,-.

Posters worden altijd verzonden via pakketpost. Bestel je meerdere posters, dan verzend ik er natuurlijk wel zoveel mogelijk in één koker. Kaarten en kleine prints worden verzonden via brievenbuspost, tenzij je order te zwaar wordt. Bestel je posters én kaarten in een bestelling, dan worden ze apart van elkaar verzonden (en betaal je helaas voor allebei apart ook verzendkosten). Dit is helaas nog niet op een andere manier te doen voor mij vanwege de uiteenlopende formaten van de producten.

Waar mogelijk verzend ik je bestelling binnen 2-3 werkdagen via PostNL. Heb je haast? Neem voordat je bestelt even contact met me op via claartje@studiotekstentekening.nl of stuur een berichtje naar 06 – 1444 72 69. Dan kijken we samen hoe(veel) snel(ler) de verzending mogelijk is.

Afhalen

Wil je verzendkosten besparen en je bestelling afhalen in Rotterdam? Dat kan! Selecteer als verzendmethode ‘afhalen’ en neem vervolgens even contact met me op via claartje@studiotekstentekening.nl of stuur een berichtje naar 06 – 1444 72 69 om een datum en tijd af te spreken. Ik ben te bereiken via Whatsapp, Telegram, Signal en sms.

Het afhaaladres is:
Annie van Eesstraat 15
3066 JC Rotterdam